watching the stars with the jacket~~

hmmm....siapa yang baca post ni dan tak faham...jangan risau anda masih normal, siapa yang faham, buat-buat tak faham

its been ages we are apart, when i was thinking about you, sometimes i wonder, do you ever think of me?

'you' dalam ayat kat atas, aku confirm takkan baca post ni...macam mana nak tau korang adalah 'you' yang dimaksudkan, kalau faham kenapa aku letak 'watching the stars with the jacket' sebagai title post atau pun dapat teka barang apa yang aku maksudkan bila sebut 'myungwoo & kyunjin'...maka anda lah 'you' yang dimaksudkan....

p/s: aku tau ramai yang tak faham, so aku tak tulis post ni panjang-panjang...huhu...sorry memeningkan kepala korang....

Comments

Amin Akio said…
amboi lyn Windstruck ke..

Popular posts from this blog

Finally

jawap soalan, *PIANO*

nurul nabihah bt zakaria~~