me & Aya...same ke??


kali ni, post boleh la kategorikan perasanness disorder syndrome...if this disease really exists, memang obvious la aku dah kritikal...

hoho..1 day, ade sorang kawan aku tiba2 YM...dia kate...'huh! aku tak puas hati la housemates aku semua kate muka ko sama dengan Aya,' --untuk pengetahuan, waktu ni semua orang tengah cuba khatamkan citer ni... ak pun reply dengan penuh humble nye *konon.. 'ye ke?...lol!! xde lah' sambil mata terkedip-kedip...

kalau sesiapa yang x kenal aku memang akan kate..'owh, humble nye budak ni..so sweet' tapi untuk sesiapa yang betul2 kenal cik Nurfarhana bt Abu Bakar akan kate... 'tui!! tak payah nak bersandiwara la cik ana oii.' kerana....hoho..of coz la dlm hati kembang kempis rse...huhu, mke sama dgn Aya kot...



nah...lepas google image, akhirnya jumpa 1 picture Aya pakai spec.... ok sekarang boleh main game, 'cari perbezaan' yang bese jumpa dalam paper, pastu masing2 cari pensil/marker bulatkan mana2 yang brbeza...nasib baik aku juz letak dalam blog, so kalau nak conteng pun, korang kena conteng screen lappy korang skali, ...hoho...tapi mane la tau kan...ade plak yang save gambar kat atas ni pastu buat macam ni...untuk protes mengatakan 'tak samalah!!!'


hoho..sebelum ade yang cuba buat, aku dah tolong buatkan awal2...ok2... memang tak sama lah...

Comments

Liana said…
hana comel ^^

akak exam esok.. tolong doakan ya.. huhu
drift queen said…
semestinya~~~~

gud luck kak liana...i know u can do it!!! *semangat madu~~

aja aja fighting!!!

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*