Posts

Showing posts from November, 2012

oh ho

Image
Last week hectic...memang hectic...

lupa nak mention, gua jadi sukarelawan untuk Love Palestin Night haritu, yang ade Nazrey Johani. Muadz, Da'i Nada, jerit sekarang! jerit! the only reason datang sebab nak tengok da'e nada' perform especially lagu maly rabbun siwa. Daripada mata terkebil-kebil tahan ngantuk, sentap jantung bila satu-satunya barang yang dapat diselamatkan semasa perang Al-Aqsam, bendera yang mulanya dilelong dengan harga 400 L.E akhirnya dibeli dengan harga 20 000 L.E.



kenapa malas nak beli tiket? sebab kedekut. eh. By being a volunteer, at least I did something. Tak semena-mena jumpa 2 budak keletah tersesat, siapa lagi kalau bukan Wani.. yang kedua Didiey. Dia terus tarik aku bisik, 'ko baik bagitau aku dengan sape ko bertunang?' hanya disebabkan aku balik Malaysia winter break ni. LOL! comel betul la.. siap stalk aku tengah buat kerja lagi. Pastu boleh plak dengan muka innocent tanya, 'dah brape lama dah keje kak?' Hempuk nak?

Didiey: &#…