Posts

Showing posts from June, 2012

ter tulis...

Image
Salam....selepas blog bersarang dan di private kan atas sebab-sebab tertentu..

*buku pelvis atas katil, embryology kat atas lantai, atas meja jangan cakap la*

Orang bertanya.'kenapa tak boleh bukak blog dah?'
jawapannya.. 'ade la sebab-sebab tertentu'

oh, Hi stalkers~

Dan sekarang tiba-tiba bukak semula, tengah-tengah musim exam ni la nak menulis.

Menulis atas sebab mungkin mencari ruang untuk bercerita, you know musim exam means semua orang berhibernasi dalam gua masing-masing. Malas nak kacau orang, besides tak semua boleh jadi pendengar yang baik *no offence* sometimes rasa cuma nak berborak dengan sesiapa anyone can be supaya boleh ringankan rasa beban. Nope, tempat mengadu pertama..Allah, then after that baru cari orang lain. Like I said before, tak semua orang adalah pendengar yang baik tapi berbisik dalam hati pun.. He knows..

People do judge, everything is like a competition, who is the winner and who is the loser. That's life. Your grade reflects your effo…