Posts

Showing posts from September, 2012

3 Hari lagi..

Image
Salam

Hari ni 23hb , lepas tu 24hb, 25hb, 26hb balik Cairo........... ma ma malasnyeeeeee..... tampar diri sendiri, dah ponteng kelas pun malas lagi. Kelas dah start 16hb, dasyat kan cuba kire brape hari dah ponteng, ingat universiti tu bapak sendiri yang punyer. Tapi ok la kan, ponteng secara berjemaah, tu la waktu beli tiket semua pakat nak balik hujung bulan 9, nasib baik beberapa lecturer tangguhkan kelas sebab ramai budak Malaysia yang tak balik lagi. =D Lepastu boleh plak malas nak tukar tarikh, wawawa..well, I have my own reason ye...

Qatar, Kul-Doha-Cairo. 23kg..... 23kg je?!! ke.....de...kut.... EgyptAir pun 46kg tau..

Semalam I had a conversation with ibu

me : Ibu, ayong rase ayong nak ambik lesen.............. *tak sempat habis ayat lagi
ibu : kapal?
angah: kereta api?
ibu: lori?
angah: bas?
ibu: kapal terbang? *dan berterusan sebut nama transport..
me: lesen....scuba diving
ibu: HUH?!!!!

Aku memang bagus dalam bab buat ibu terkejut, yup! now it's in my wishlist.. tapi …

from kak Tambah..

Image
Salam....

After all those dramas.... yang memang tak boleh cerita kat sini. Pagi-pagi bukak facebook nampak gambar yang kak Add edit (sometimes we call her kak tambah)... buat orang tergelak sorang-sorang depan lappy. I use the captions made by kak Add. kekalkan originality, mengarut-ngarut kat bawah tu gua punyer keje.





National Museum of Scotland memang best, serious. tak cukup kaki nak jalan. Tapi mengenangkan diri cepat bosan dengan perkataan 'Sejarah'..hmm...boleh la, well at least aku khatam pasal geography macam mana tanah Scotland terbentuk, ok la kan.
 Me, Tasneem, Maher, Syida buat ape-ape je pose yang giler-giler tapi Kak Add dan Abang Yahya berjaya membuatkan gambar-gambar nampak less giler.

               Nak jerit, nak jerit.. NAK PERGI EDINBURGH LAGI ! untung la siapa duduk Scotland~
                     2 perkara yang kteorang selalu kejar tiap-tiap hari, 'Sunrise' dan 'Sunset'

                                                        Nampak tak ef…