Posts

Showing posts from December, 2012

Random

Image
Salam

Akhirnya.................Bella dah jadi seorang Ibu! Alfu Mabrook! Batch GenX dah ade anak saudara, ko ade? ko ade? Ko takde kan *tetibe
Nak tau tak, baru Isnin lepas Bella dapat hadiah untuk the highest mark dalam Microbiology, hari khamis dah bersalin... rezeki baby~

Kelas Parasitology jadi havoc bila aku umumkan Bella dah bersalin, semua yang tengah tengok microscope terus berpaling. Booo~ padan muka kau worms, anak bella lagi popular. Teringat saat-saat sebelum Bella bersalin, Aku : Dia menendang tak? Bella :Huh! siap main jet ski lagi, segala gymnastic dia dah buat so, ni la baby yang suka main jet ski tu. Aura Nabihah Bt Aizuddin, berat 3.1 kg Semua orang care pasal Bella, haha! even lantai basah pun tak kasi Bella lalu. Tak kasi Bella berdiri lama-lama. Dan aku pun ambik kesempatan terhadap Bella.. Aku: Bella, kalau ko kate kat diorang ko nak makan cheese cake tu mesti diorang bagi potong *sambil main mata dengan cheese cake atas meja* tapi ko tak payah makan la, aku yang m…

counting the days~

Image
Kalau orang lain akan kata.... 'kesian la dia nanti nak jaga anak lagi' and blablablabla... seems like nak kata tu sesuatu yang tak bagus ke ape? tapi bagi aku.. anak tu rezeki dari Allah tak kisah la in what condition pun. Kalau dah nama rezeki tu, mesti la Allah akan tolong.

next week nak bersalin pun, bella masih datang kelas macam kami..dan dia happy siap mengusik minu si tinky winky lagi, dan sempoi je bagi kteorg yang jakun ni usik perut dia. LOL! =D  dan dia kata dia tak rasa sakit lagi.. geez, untuk orang yang takde pengalaman macam aku akan buat muka jakun, seriously? tak rasa sakit lagi? sebab aku selalu tengok muka Ibu berkerut2 semasa sarat mengandungkan faiz.

Bella housemate aku yang gila-gila waktu buat persediaan kat INTEC akan jadi seorang Ibu... semoga Allah permudahkan~