counting the days~


Kalau orang lain akan kata.... 'kesian la dia nanti nak jaga anak lagi' and blablablabla... seems like nak kata tu sesuatu yang tak bagus ke ape? tapi bagi aku.. anak tu rezeki dari Allah tak kisah la in what condition pun. Kalau dah nama rezeki tu, mesti la Allah akan tolong.

next week nak bersalin pun, bella masih datang kelas macam kami..dan dia happy siap mengusik minu si tinky winky lagi, dan sempoi je bagi kteorg yang jakun ni usik perut dia. LOL! =D  dan dia kata dia tak rasa sakit lagi.. geez, untuk orang yang takde pengalaman macam aku akan buat muka jakun, seriously? tak rasa sakit lagi? sebab aku selalu tengok muka Ibu berkerut2 semasa sarat mengandungkan faiz.

Bella housemate aku yang gila-gila waktu buat persediaan kat INTEC akan jadi seorang Ibu... semoga Allah permudahkan~

Comments

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*