calon-calonya adalah......




yeah....inilah kelebihannya untuk mana-mana ladies yang tak get involved in any special relationship dengan mana-mana laki...so, mana2 guys yang terbaca post ni..aku warning awal2, klau tak nak buat ekspresi muka ala2 prmpuan 2 bulan morning sickness, jgn terus membaca post ni

1st, kte blh sebut 'oppa!!! saranghae~~' dengan nada paling gedik bler laki korea yang menjadi buah hati jantung pisang keluar kt tv...sebut oppa tu dengan nafas kluar dari hidung, sound yang terhasil adalah gedik paling maksimum....

2nd, kalau korang dah ade bf, of coz la korg tak boleh letak mana-mana
video / gambar artis laki korea yang fab kat fb...klau tak nanti kena jawab...'park jun ming
ke atau I yang lebih charming?' klau kena serang ngn soalan? klau ak sah2 xnak menipu..x bek, msti la kna jawab...'park jun ming!!!'

pastu kte boleh buat ranking mcm ni....

untuk masa sekarang....park jun min!!! yeah....1st time tgk dy perform 'not alone'....waaa~~ cair..

gmbar kat bwh ni confirm!! ramai yg loya tgk....for those pregnant women, kindly advise not to view this picture...hoho...



ni antara contoh 'orang-yang-xde-keje' ...sila hargai hasil karya agung ni ae..penat edit...

suka.....ONEW!! hahaha...ske dy sejak tgk hello baby....bile dia happy dia senyum sampai x nampak biji mata...hoho...can't take taemin, sbb qee fanatik sgt...minho? msti hajar hentam ak....hoho...onew lahir 1989..ok pass!!

ni, disebabkan hajar lah, aku jatuh hati kat dia...hoho...sape suruh ko buat sesi taaruf antara ak dgn dia...*padahal juz tunjukkan aku video tvxq je..

ni wktu dy muda2....sekarang.....tadaa~~~


me n kak liana sama2 suka younghwa!!! huhu...kami bermadu...tetapi....biler dia dah bersama dgn seohyun dlm WGM..hoho..aku buat keputusan untuk tak kacau umah tangga org..hoho..



berbahagia la korang yek...*kak liana, x sanggup hana nak bermadu sgn seohyun




Comments

This comment has been removed by the author.
Liana said…
salam hana..

haha, kak liana tergelak2 ketawa sbb lucu sgtlah post hana kali ni.. dah lah cam gedik2.. hahahaha...

and lastly, knp hana x sanggup nak bermadu ngan seohyun? dia baik sgt ah.. dah lah peaceful, clean, honest and sume ah yg baik2.. hehe.. ><

lastly, aish.. pandai hana tulis naughty2 post eh skrg.. kak liana nak tunggu tgk apa komen kak ct nnt. kikiki..

salam sayang fillah...!

wahasytuni jiddan !

and, hana x reply akak nya sms.. xde email atau fb mesej pun.. ish2..
Liana said…
btw, yg komen sebelum tu, kak liana tersilap guna account kawan masa tu.. aseef2..^_^v
drift queen said…
aik?? e-mail or fb msg pn xde?

hana bg je...how come kak liana x dpt? recently hana ad bg offline msg kt ym...aigoo~~ chongmal?

Popular posts from this blog

Finally

jawap soalan, *PIANO*

nurul nabihah bt zakaria~~