perkara yg ak rindu lepas kluar sek~

anyeong haseyo~

salam, bila dah kluar sek ni, mmg la rase sikit bebas tp sebenarnya terkurung dlm Penjara Penuh Integrasi Pekan tu sbnrnya lebih baik jugak..xde la terpengaruh ngn perkara2 negatif..

give me the drummers plz~ thank you...

1: Wrestling dgn wani dlm dorm!! yeah..kiteorg still lg 1:1 (our weapons: bantal ngan selimut, tiang katil, almari) wani!! rindu nak wrestling lg~

2: buat konsert ngn Syira, Hajar, Syaza, Aila dlm tandas asrama!! yeah!
song: lolipop ( 2ne1 )
pentas: depan tmpat basuh kain/dpn cermin
masa: semasa tnggu turn nak mandi..

3: curik tuala Qee semasa die tgh mandi..huhuhu..then she would make the toilet goes aloud with "Wonderpet!! pulang blik ak nyer tuala!!"

4: panjat tempat flush dlm toilet and kaco Bedah mandi kat toilet sblah..huhuhu...x tenang die..

5: bergayut kt pokok depan asrama, tp x boleh nak berangan sgt la nk jd mcm Tarzan sbb dahan tu lembut..

6: stay up ngn my frens kt balai asiah~

7: watching korean movies and dramas dgn geng gila korea!

8: mengusik Naim..huhuhu...klau nak tau die ade 1 baju melayu yg wrna dia sebijik ngn wrna langsir..sy org prtama yg perasan! huhuhu...

9: rindu nak join event sek and kelas2 cikgu Azu, cikgu Fakhar, cikgu Azizi, cikgu Noriah (dia slalu ingtkn supaya jaga ilmu dan kejar ilmu)

10: amik katak, letak kt tempat duduk Sikin and Mazlifa (2 org ni takut katak)..tak pun letak kt depan kelas..plg best kejar diorg smbil bwk katak smpai la diorg menyorok dlm tandas sek..pastu panjat tmpat flush toilet and cuba jatuhkan katak dr atas kepala diorg..

result: hahahaha!!! separuh wktu prep diorg x masuk kelas..HAHAHA!! diorg ni dh la kuat menjerit, faham2 je la mcm mane bunyinye bila menjerit dlm tandas..patutnye kena letak penyerap bunyi dlm tu..

p/s: sebenarnya katak tu cikgu Harrie sruh bwk nk bedah dlm kelas Bio..n katak tu mmg besar n bergerutu n ak pinjam katak naim jap..

smntara katak menucpkn kalimah syahadah buat kali t'akhir, lebih baik dy brbakti pd ak..huhu...


i am a good girl..don't u think so? LOL..=)

Comments

Siti K said…
good girl???

uweeeekkk..
akak vomit bley x?
hehe..

btw, liana, if u read dis post..
do u agree with me???
hehe..

=D
drift queen said…
ehemm~ kak ct nak vomit?

hehehe~ pregnant eh? huhuhu..kahwin kt mesir ke?

jgn mengidam lebih2 tau.. =P

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*