The King and The Queen~ swweeettt~




haaa~ ini die…pasangan sensasi di alam semesta…waaahh~ ni la watak Queen Elizabeth (didiey) and King Hargreaves (muaz)!! Parents kepada Princess Mia... puterinya yg ayu lagi jelita lagi menawan, anggun, berseri2 lagi…(perasan jap~ siapa tahu ntah2 fakta)..

Nak tau secret x?...hehehe…awal2 citer ni ade scene ‘ballroom’…haa~ dalam skrip yg original sepatutnya Queen Elizabeth and King Hargreaves x menari pun..jd backdrop jek kt belakang…tetapi…wktu berlatih, baru la tau muaz ni pandai menari rupanya..waah~ ceh muaz..tetapi…didey plak x nak menari, director plak dh x larat nk memujuk didiey…

Perhatian ya, Husna yang ajar tarian tu (the choreographer) ceh wah~ Asalnya tarian tu ade dlm citer Final Fantasy, Husna lah satu2 nya yang boleh hafal and tiru sebijik cm dlm movie tu ( dgn nakirah skali)..tapi bear in your mind, no touching tau~..

Didiey pun tergerak hati nak menari selepas terdengar desas-desus mengatakn muaz ada cakap..”aku jd King yg x berapa berguna jek”..lebih kurg cm tu la ayatnya…maka tergerak la hati didiey nak menari…waaah~ cm Romeo and Juliet...pandai diorg ‘give and take’…SSWWEEEEEETTTT~


Syaza n Aizad –waktu practice main tibai jek, asyik2 nak terlanggar..

Azam n Asmat – yg ni kiteorg x thn nak gelak, berterabur jadinya, wktu perform jadi je..

P-yol n Huda – fast learners, smooth je tarian diorg~

Comments

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*