geli + gedik~ huhuhu...





2 gmbr ni plak, scene yg paling ak geli-geleman nk berlatih…hahaha!! Sebab watak Princess Mia ni..lemah-lembut, gedik2 manja la gitu…ayu2 skit…

Waktu first time buat latihan scene ni…haa~ ak pun try la dengan penuh keayuan n menyelami watak Cleopatra n Princess Diana…hasilnya~ hampeh!!! Semua org gelak! tp ak steady je~ Shahar pn nervous waktu brlatih..hahaha!!

Diorg pun kata la.. ‘farhana, ko bukan ayu…tapi kayu’kayu pn jadi la~ Our narrator Nakirah pun byk bantu ak supaya bg smooth skit ak nyer prgerakan…w/pun sabo je la org gelakkan ak~…

Gambr yg ak duduk atas meja tu..tu sebenarnya tu scene Princess Mia merajuk dgn Prince William..Prince William pun memujuk la…hahaha!! Scene ni atas arahan Nakirah ngan our director, kiteorg kena wat secara natural…hahaha!! Menjadi la jugak..

gambar ni org kata ‘pasangan menggatal’, tp xde la kena gosip..huhuhu…ak nk tergelak jugak sbnrnya…pandai kak nina tgkap gmbr

Comments

Li Lian said…
u wear contacts? :)

hana comel..:)

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*