Haaa!! Ini lah die Prince William Charles and lupa plak watak Syaza…Edna klau x silap (nak muntah n nak gelak pn ade bila dgr nama watak diorg,) nama Edna tu same dgn watak ‘Edna Mode’ dlm citer Incredible Inc..hahaha!! nama watak2 dlm citer ni main celup jek kt mane2…

Konon2nya la scene ni menunjukkn yg Prince William ni curang kt Princess Mia..kirenya playboy la…klau nak tau kiteorg pilih Shahar jd Prince William sbb muka dia menggatal cm playboy…tengok la muka dy dlm pict tu...ala2 Casanova pn ade

Sesuai la tu~

Scene ni amik masa nk berlatih sbb Syaza x tahan geli + nak gelak tgk muka Shahar..

Lepas scene ni..dtg la Princess Mia bergaduh dgn Prince William...sbb curang, tetapi Prince William tetap prtahankan Edna! Ceh~ konflik la kirenya…

But that’s not the point here…hehehe!!! Nampak tak air dlm gelas tu? Air tu digunakan utk Princess Mia simbah kt muka Edna..kire rebut laki la ni…ak dh pesan kt Azam letak separuh jek, hmm…dia prgi tuang air smpai penuh jadinya…uish! Habis make up ko syaza, free2 je mandi kt situ…nasib baik hang bawak tudung lebih…

Comments

dr.husna said…
oit2...name ak r etna//(not edna)...
naker ygbg...name syaza, britney r..
smpai ati ko lupe....
uwaaaa.....
drift queen said…
eehh, kite dh tukar la..edna..
huhuhu...dh 3 thn lor..mane ingat sgt...

Popular posts from this blog

Finally

jawap soalan, *PIANO*

nurul nabihah bt zakaria~~