adik-beradik x rasmi~

 




anyeong haseyo~ utk peringatan awal..post ni utk mengusik2 je ya..hehehe...

hmm..klau kat dlm dorm, ni la adik-beradik ak yang ting tong ngek..huhuhu..yang pkai spek brgambar ngan 'tok kadi' kampung sebelah tu (baju wrna coklat) tu la kak long_kang kami..huhuhu...ceh, do'oh je..kak long..

kak long ni..: orangnya comel (sure die kembang bile baca), ayu, sopan-santun, lemah-lembut, agamanya pun kuat, caring, penyayang, (tak pyh la lebih2 kang bangga plak 'tok kadi' tu)..and dia tetap sabar walau mcm mane kiteorg kenakan dia, tetapi satu je masalahnya..parkinson~ ngee...oit, bukan brmakna dia sakit parkinson..die ni pemalu sgt, so bile dia buat presentation...ya Allah, ketar dia mengalahkan org tua yg parkinson...

p/s: yang plg ak x thn gelak, lepas dia present dlm kelas Sej, Nakirah bg dia botol air sruh minum, tp air tu tertumpah2, sbb dia ketar lepas present..Hahaha!! buat malu ak je gelak dgn diameter mulut sebesar badak menguap!! =D
sebelah kak long tu...'tok kadi' tu la..huhuhu..ntah cm ne la ak dpt ilham pggil die tok kadi..kiteorg dh lame dh 'keneng'kan diorg ni..hampir separuh abad..tp masing2 malu..kuikui..namanya muaz, baik orgnya,tp pendek kata, dia la bakal abg ipar kami..amin~

yang brgambar ngn ak dlm uniform sek tu, Najla..haa~ sebab tu la gmbr tu 'bercahaya' lebih skit (sebab dahi luas)..puas ak edit, (do'oh je)..
(kak long kata 'dh Allah bg dia 'nur' lebih, edit mcm mane pun x boleh ilang').. =P

najla ni: same je spesies ngn ak, suka kenakan kak long, tp ak baik skit la...haaa~ Najla ni sekali pandang cm Chipmunk pn ade sbb pipi die dr f1 smpai skrg x berubah..die ni sbnrnya ayu (bolehlaa..), dia pandai jaga diri and batasan, satu je masalah die, dia suka buat 'lawak berfikir', kak long la yang ajar tu..kiteorg pn layan je la..

p/s: gambar boy yang pkai jubah biru utk graduasi tu syafirul ataupn p-youl..ngee~ yang ni pn kiteorg 'keneng'kan diorg nak hampir separuh abad lg, tp diorg ni pemalu, sikit la.. dua2 pun muka babyface, hahahaha!! ak la 'love cupid'nye..ak ingat lagi p-youl wat lip sinc lagu westlife sambil bg bunga kat najla (bunga plastik jek, dia kutip yg dlm kelas pnye), lepas tu, najla pn sambut dgn malu2 tikus..huhu..

>-klau korg tengok gmbr tu betul2, kat belakang tu ade gmbr muaz, huhuhu..kebetulan muaz ade dlm gmbr tu, sekali ngan bakal biras..huhuhu...(pandai x ak cari gambar?)

yg brgambar sorg tu Hajar

Hajar ni: 100% kemboja, sebab tu la muka die cute jek..tp suara die macho~, dia ni pemalu gak, pndai jaga diri, ayu lagi satu, huh! gila korea! dia la yg 'sihir' kiteorg utk suka TVXQ..dia ni suka bagi idea nak kenakan kak long, kirenya bersubahat la jugak..dia la teman sejati 'geng memekak'kat dlm tandas..yeah!!

p/s: dia selalu nak rebut kim beom oppa ngn ak, tp nak wat cm ne, ibu ak dh nak wat majlis sambut menantu utk kim beom dh pun..huhuhu..(acah je) =P

Semoga 'adik-beradik' olok2 ni kekal smpai tua..amin~ (sekali ngan yang di'keneng' kan tu ya..) =D
Posted by Picasa

Comments

Anonymous said…
wuwuwuwuuu
byak r ko punye pak kadi
huhuhu
drift queen said…
hehehe...tok kadi dah bersuara~

ngee~ ilham dtg nak wat cm ne..
Li Lian said…
hajar mmg comel.. :)

ape yg khas for kak ian? xde pun.. haish.. lol

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*