M.I.S.S.....Y.O.U!

Salam~

Dalam bilik practical Anatomy, tiba-tiba syida datang kat aku 'Ana, tadi tiba-tiba aku rindu ko' lepas tu dia peluk aku. Ade satu mase, Tasneem tegur aku dari belakang..' Miss you!' sambil senyum sampai ke telinga.. 'Lots of stories to tell, nanti eh~' Hewhewhew~

*tasneem mesti rindu kat abang dia tu...

yup! bler bukak balik file yang ada gambar & video mengarut-ngarut tu... I MISS YOU ALL! padahal kelas sebelah je, tak faham aku.


Tadi borak dengan Widad, dia tak abis-abis ulang ayat.. 'Didiey berkali-kali suruh aku tengokkan ko'. *Didiey kak long_kang aku tu la. Well, didiey...esok aku turun hayyu asyir nak jumpa ko.. Hewhewhew~


Comments

Popular posts from this blog

Finally

jawap soalan, *PIANO*

nurul nabihah bt zakaria~~