=( ---> =D




Salam~

Nurul Nabihah bt Zakaria.. Silalah jealous aku dengan Didiey hang out, aku siap tidur lagi kat rumah dia, ade sesi pillow talk lagi meyh, hewhew~ pillow talk ni penting muahaha! rugi ko takde. Didiey rasuah aku ais krim sebekas besar supaya aku tak kacau dia masak kat dapur. =P Tak cukup dengan tu, dia kata watak Izara dalam citer Vanila Coklat sebijik macam aku. Didiey........kurang asam, hempuk nak?!!!

Yup! memang la kita lain universiti didiey, tapi tak bermakna kalau ko ada problem, ko tak boleh citer kat aku kan? That's why la I came to you. Banyak benda yang aku baru update, haih~ kak long_kang aku sorang ni.


Bie, jealous la...jealous laaaaa~~ tu la, orang suruh turun Cairo sombong. =P
Thanks widad, temankan aku balik hayyu ashir. hoho! bila dengar dia gelak terasa macam
nak rakam lepas tu buat message ringtone. Sah, kalau berbunyi masa kelas Dr. Aqif, straight kena jawab soalan.

Nak tau tak, apa yang akan buat kita rasa bersalah? Bila ayah call dan waktu tu kita kat shopping complex.

ayah: kamu kat mana ni?
aku: kat City Star..shopping complex
ayah: shopping aje kamu ni....kamu beli unta ke kat sana?
aku: AYYAAAHHHHHH!!!!!!! *ayah, memang suka menyakat..pastu ayah pun gelak...

aku: ayah, ayong tak shopping sangat la, beli alat tulis je ni... *padahal, bila ayah pass handphone ke ibu*

aku: IBU!!!! tahan ayong ibu!!! tadi ayong nampak beg tu lawa giler!!!!!!!!!!

Nak tau tak ending nya ape? Aku tak beli pun beg tu.. *dengan muka riak*, bila dapat tahan nafsu shopping rasa macam dah buat pahala. Didiey terkejut aku bawak dia round bahagian City Star yang dia tak pernah pergi. Didiey, kalau nak tau..aku tawaf City Star ni ibarat macam dah cukup syarat haji tawaf kaabah.





Comments

Popular posts from this blog

Finally

jawap soalan, *PIANO*

nurul nabihah bt zakaria~~