ottoke?! sorry..


ottoke in korean means, 'what should i do?', ceh! bajet korea tu bahasa ibunda je.

bila balik Malaysia, dapat tempahan

Kak ct pesan 1 paket coffee mix n blablabla..done! dah tertunai

yang sadis lagi pasrah dan menyayat hati bile seorang kawan yang tak balik Malaysia dan teringin nak makan durian dan impiannya hampir tercapai bile Ayah dengan rajinnya tolong buatkan lempuk durian untuk bagi kat kawan, *siapa orang Jawa mesti tau. bukannya aku bawak sebijik durian letak dalam luggage k.


Ibu kata benda tu tak masuk dalam peti ais takpe, padahal ibu maksudkan bagi kat kawan awal-awal, sementara tu tak yah letak dalam peti ais. aku pun lurus bendul tinggalkan lempuk tu kat rumah, tak usung sekali bawak ke Imarah 11. Dah janji dah nak bagi kawan lepas habis paper Physiology......tapi.........biler balik umah.......lempuk durian dah berkulat!!!!! =(


waktu tu jugak la ter revise ilmu Sains. dalam suhu yang panas lagi suam bergabung dengan sesuatu yang lembab, memang sah la berkulat!!! kenapa la aku tak terfikir ni awal-awal. Tsk..tsk.. =( sorry ......................... terduduk bersila depan segala spora yang membiak, memikirkan nak bagi apa sebagai ganti. so, aku bahagi la sikit segala kek buah and biskut raya.. yang ada. sorry~~ *aku dah korbankan sikit almond london ok la kan? kalau nak bagi kat orang kena bagi apa yang kita sayang. Terkantoi sudah aku gila almond london ..


ok, pasal exam. well, banyak jugak yang SUSAH, kalau tak. takde la budak Arab tu menangis kan. soalan written susah. keluar soalan yang unexpected. ok, konklusinya, dah usaha sebaik yang boleh, selebihnya bertawakal pada Allah..........................*speechless




Comments

alfieyra_alip said…
insyaAllah Allah pasti lebih tahu pe yang terbaik buat hamba Nya...jgn sesekali berputus asa... just trus pandang ke hadapan , dan terus bergerak kehadapan...jgn plak tutup mata..langgar pokok nty.. teeeheee +_=

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*