'you'



andai katalah dia boleh faham~~~ *you wish la Ana!!

Comments

Liana said…
salam,

hehe, kak liana dah pernah dgr lagu ni lama dah.. lagu ni mmg kena ngan ana sgt kan.. sgt kebetulan.. haha.. =P

btw syg, akak ada cerita urgent nak bicara ngan hana lah.. hmm. bila hana nak online ni? =(

skolah sibuk eh skrg ni?

salam syg fillah
<3<3
drift queen said…
hoho~~

agak la busy la skit, eleh..yang selalu sibuknya kak liana...

bgtau timing (trus convert ke waktu sni blh?) n then kte dating secara on9...muahaha!! nak wat conversation ngn kak ct pn xpe...dy rindu kat kak liana gak..
Liana said…
salam, tp skrg yg sibuknya hana.. =P kak dah habis exam tp masih sibuk ngan benda2 lain pula.. haha. tp ada masa nak cakap ngan hana darling.. cepat2 online sayang~!!!!

^^

<3<3

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*