to 'you'




ingat ni x?
to you..
ok, first of all, sape2 yang baca ni hentikan pembacaan korang...kerana ia bukan untuk anda...dan jangan komen!

huh! *sigh~ walaupn saya tau, awk takkan baca post ni, tapi Jacques Derrida yg ntah dtg dr mne buatkan sy nk tulis psl ni, ntah la..bila baca ape yg dy tulis tu, rase mcm saya bukan lah trmasuk dalam list 'boikot' awk..tapi saya tau...huhuhu, sejak masalah2 yang sy timbulkan tu, saya dah jd 'from an angel turned out to be a monster', dulu awk kate sy ni mcm angel, *blushing, tp sy tau skrg dh brtukar 'incredible hulk' better la kan drpd toyol, w'pun warna dua2 hijau...

mcm2 yg sy fkir, adakah sy ni completely telah dilupakan? *who cares~ sebelum ni sy dh brikrar, klau sy dpt ckp/jmpa awk, sy akan luahkan segala bnda yg saya marah or benci!!! tapi bler awk tbe2 ntah dtg dr langit mana, call sy mse kat INTEC dlu, terus sgla skrip yg sy atur hilang..tapi awk tau tak ape perasaan sy, bler awk tbe2 disappear? sy rse mcm nk jerit2 je,, 'awk ingat sy ni budak tadika ke seng2 nak lpekan sesuatu!!!!, ingat sy ni robot! xde perasaan?!'

awk x bg sy peluang ke-2...bler sy buat mcm tu kat org, org len komen..'jangan la kejam sgt ana..' waktu tu rse nk nangis.. 'abis tu, org len wat kat Ana xpe...' awk tau x kesan yg awk tinggalkan dlm hidup sy? its been 4 years kte knal...n hmpir 2 thn prkara tu brlalu...tapi sikit pn prkara psl awk, sy x blh lpekan... sy hnya blaja mcm mne nk hidup tnpa awk, tp sush sy nk terima laki len... sy tak nak prkara mcm ni jd, tp sy xde kuasa nk halang bnda ni...

bler awk ckp.. 'i should disappear' sy nk bgtau...
sy takkan bg message kt awk
sy takkan bg e-mail kt awk
sy takkan call awk,
sy akn brhenti contact Ada, Yan, Kak yong
sy akn buat ape2 je yg akn jauhkan diri sy dr awk...tapi tolong jgn ckp 'i should disappear'...please..don't...please......
awk rse akn ad org simpan kertas yg hnya tulis e-mail ni selama 4 thn?

Comments

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*