my first driving~

anyeong haseyo~

ari ni, dgn rasminya ak belajar secara live atas jalan raya, kirenya first time la ni..but u know what happen? goosebump~ patutla ayah ak yang keje polis ni pun kata ak ni bahaya~

at first..ok je..sbb just blaja cm ne nak guna gear, nak stop kereta and blah..blah..blah.. my mentor sruh maintainkan kelajuan 40km/h tapi ak gi bantai smpai 80km/h.. mentor ak yg duduk sebelah ni pun nampak can kecut..tapi seronok... hehehe..sebab mission ak, sedaya upaya x nak bg kereta belakang x potong...hehehe...

then, bila mentor ak dh nmpak ak ok, at the same day ak blaja parking kereta...di sini la bermulanya mimpi ngeri..xde ngeri mane...my mentor suruh ke depan kan sikit kereta, lepas kan sikit klac..ntah cm ne ak boleh tertekan minyak...mentor ak pn menjerit dr luar..

masalahnya bukan 1 or 2 tiang ak langgar..dah la tu siap bengkok lagi tiang yg dah ak langgar tu..huhu..mmg obvious sgt bengkok tu smpaikan mentor ak letak tepi je tiang tu, sbb dh x leh guna dah...huhu..patut la ayah ak kata ak ni bahaya..

balik je dr kelas memandu tu, mak ayah ak menunggu dengan muka risau~

hmm...nasib badan~

Comments

Popular posts from this blog

Finally

jawap soalan, *PIANO*

nurul nabihah bt zakaria~~