it's my birthday!!




Salam yaw!

Taknak cakap pasal exam, jangan spoil mood vacation. Hew~ Tehee!! sambut birthday kat Dublin, Ireland! Patutnya harini pergi Howth, tapi cuaca tak elok. Kak Add dengan abang

tasneem plak ade kelas, so kteorang ambik kesempatan mengaku budak medic UCD, Dublin.







dan winter coat aku membuatkan aku nampak macam red ridding hood~

waktu tu, makan fish n chips, and suddenly Tasneem datang dari belakang dan tiba-tiba hulur
bunga! 'happy birthday!' dan diorang semua nyanyi lagu birthday yang membuatkan aku speechless, whoa! nasib baik kat situ tak ramai orang so, bolehlah buat tempat tu macam bapak aku punye.
first time dapat bunga! =D terasa macam Valentine~ sekarang baru rasa macam mane rasanya dapat bunga. Sebelum ni, bila tengok perempuan loq-laq dapat bunga, 'helemak~ itupun kecoh la, bunga je pun'
Haagen-Dazs ice-cream cake, Toblerone cake, fish n chips...gler heaven!
dan 1 birthday card yang ade semua wishes..yang tak boleh bla biler ade yang wish...'semoga dipercepatkan jodoh'~

one of my dreams comes true, bile dapat jejak kaki ke UCD, Dublin..iye la, dulu pernah simpan impian nak ke sini tapi impian tu temporary je, sebab waktu tu tau impian tu takkan jadi kenyataan. Tapi, on my birthday, impian tu jadi kenyataan. Bukan la sebagai student kat sini, tapi untuk sekejap jejak kaki kat sini, alhamdulillah~

and I got a present dari Tasneem & Muna, 'The Ideal Muslimah'! aku pernah blog pasal buku ni, and eventually it's mine! dan Tasneem tulis poem kat belakang! Whoa! tak sangka dia tulis poem untuk aku. Tasneem said sorry, sebab sambutan yang hambar (bagi dia la), but for me tu dah lebih dari apa yang cukup kot. Alhamdulillah~ =D

Comments

alfieyra_alip said…
waa..best nye..jlous..xdpt nk g mne2x..krna jnji pd pmly xnk g mne2x..hmmm..xpe la..enjoy la vacation ana ek..~=p
nty blik jgn lupa "buah hati" **mentulis je** kt alip tw..~=p

Popular posts from this blog

Finally

jawap soalan, *PIANO*

nurul nabihah bt zakaria~~