at least.....



Salam merdeka dari exam yaw!! =D

heeeeeee~ exam dah abis exam dah abis =D sekarang winter break sekarang winter break =D *sengih macam mintak penampor. Hmm.. among of those 4 papers, yang 'malignant' a.k.a agak lingkup adalah Histology. Dr. Ihab mesti gelakkan aku kalau dia tau ni. Iye la, bagi semua orang Histology tu la subject paling mudah kan? kan? kan? Tapi disebabkan emosi terganggu waktu tu, aish!

Selepas meluahkan ape mengganggu aku, guess what? bukak je pintu bilik ade sesuatu kat atas meja..

That's my 'kakak tiri' a.k.a Syida ler yang bagi..hewhewhew.. sampai sekarang aku tak bukak lagi tau~

and the next 2 papers, awal pagi tu dapat message dari bekas kakak SC, KAK PQAH! dan panggilan dari PERMAISURI kak ct!

We come through things, but it's not always a smooth ride, but at least we still have people around us who can set us right and guide us back to the light~

wahai paper Physiology, Anatomy, Biochemistry, Histology... I gave you what you demand, E.F.F.O.R.T so, next thing BERTAWAKAL. Kalau ade something bad happen harap tak melatah. hew~

Sekarang tiba masa untuk....................................WINTER BREAK!! =D
hari ni abis exam, esok dah bertolak ke airport, punyer la gelojohnya kalau masuk bab bercuti. 30 hb Jan nanti sambut birthday kat Ireland!!

28-2 Feb--> Ireland
3-6 Feb--> Scotland
6-13 Feb--> Ireland....... lagi sekali

Tasneem: Ana! lagu ni sesuai untuk ko!
*poodah!

Bila timbul je nama Scotland, ade suara kat belakang.... 'Ana, bukan ke tu tempat 'you' ke?'. Hehe, bab mengusik orang, memang nombor satu budak-budak ni. Hmm, I don't know what to say. Hanya mampu mengeluh je *ayat buku. It's been almost 4 years, tapi bila teringat pasal hal ni, rasa macam semalam je that 'turning point' tu berlaku. So many things happened, I've been through tough times to get over this. Tapi sampai sekarang pun, memang tipu la kalau tengok bintang tak rasa apa-apa.


I'm going to smile and make you think I'm happy
I'm going to laugh,
so you don't see me cry,
I'm going to let you go in style,
Even it kills me - I'm going to smile..................
p/s: 2 hari lepas, ayah tak reply message, merajuk ngan ayah! tak nak kawan 5 min! nasib baik tadi ayah call..huhu..dapat cakap ngan ibu sekali..=D


Comments

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*