I don't deserve this...

Salam Anatomy & Biochemistry...teheee!!

Paper Physiology & Histology dah habis...tapi Anatomy & Biochemistry tak sudoh lagi. Alhamdulillah ade gap seminggu sebelum Anatomy, mungkin lecturer faham bagaimana
menggelegaknya otak untuk rebus 1..2...3...4, EMPAT buku untuk direbus.

Sebelum pergi ke the main point..tengok je la gambar ni ye.. waktu ni kteorang gi Zamalek, 26th July St. Tempat yang penuh dengan tourist, so tempat tu memang banyak kedai best termasuklah Asian Restaurant. Ni kire lepas geram paper Histo ke ape?

Makanan yang best!! takde rasa Arab pun. rase macam kat dalam benua Asia. Oh, take note..makanan kat sini based on 3 negara Korea, Chinese, Thailand..fine! korang diskriminasikan Malaysia eh...

For the price, reasonable la kot sebab bak kata Timoh, bahan-bahan ni mesti import. Thats why my Spicy Shrimp Noodle costs 48.00 L.E! =0 dan.. Jasmine tea 16.50 L.E! *sila perhatikan tanda seru tu.. Tapi berbaloi la kot dengan aroma Jasmine tu..tapi aku rasa beli sekotak kat kedai buat bekalan sebulan pun boley~

Restoran ni takde la besar sangat macam restoran cina al-firdaus belakang ARMA tu kan. Tapi decoration dia cantik~ lebih kepada sentuhan Thailand, i guess plus ade music! Tak besar tapi selesa la.
Hang out dengan kawan yang gila-gila, boleh lupakan sekejap tension yang menggila dalam badan. Lepas tu kteorang pergi Shorouk Book Store & Diwani's Book Store yang memang best giler! Ade banyak pilihan untuk semua genre dan luas dan.....ade ruang untuk minum kopi! =D tapi tak beli ape-ape pun sebab tau kalau beli pun bukan boleh baca sekarang.

Timoh belikan aku penanda buku watak Hermione! sebagai hadiah birthday akan datang! tehee!! suka! =D Mula-mula ingat nak beli sebab teringat waktu kecik, watak Hermione yang membuatkan aku rasa nak rajin study..tapi that bookmark costs 20.00 L.E?!!!! mentekedarah! At last Timoh yang belikan~ ter touching jap kat situ..huhu

Ok, sekarang masuk main point, I think I don't deserve keluar hang out & makan kat situ disebabkan ape yang dah terjadi waktu exam Histology..during that 1 hour. Damn! Sebelum keluar rumah dah start rasa tak sedap, dan semasa jawab paper tu aku rasa tak duduk diam sebab subject tu aku pernah repeat. Dan bertambah worse sebab teringat betapa miserable nye waktu tu. Ape akan jadi kalau aku tak dapat jawab paper ni elok-elok? Keadaan jadi lagi teruk! bila terjumpa soalan yang aku stuck, bila semua feeling tu bercampur-baur, langsung tak boleh fikir! DAMN!!! Lagi teruk terngiang-ngiang suara... 'ko tak study ke?' 'ko ada masalah study ke?' 'jangan cakap je, buat la' BENCI!!!! benci diri sendiri... =(

At least I still can smile.....................................................

Comments

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*