what you will do when......


.........ade laki handsome lalu kat depan.....
huhu...sape tak nak buang masa, baik tak yah baca, huhu...ni antara aktiviti tak berfaedah lagi tak bermanfaat untuk masyarakat sejagat...

ade 1 hari tu, sementara tunggu kelas physiology, aku duduk bersama kayla atas bangku sambil dengar mp3 sama2...huhu...suhu yang sejuk....tiba-tiba ade sekumpulan laki arab lalu...kami pun main point2...

aku: kayla, yang baju merah tu hensem..

kayla: tak2...yang baju hitam tu...

aku: low taste tul la ko...

kayla: tau tak ape yang PERLU kita buat bila ade orang handsome lalu kat depan? bukak lagu yang best ala2 lagu dalam citer korea.. kita boleh rase konon2 nya kita ade dalam scene cter tu...

nak2 kalau dy bagi pandangan cmni...
kte kna bukak lagu cmni...

takpun berangan cam ni...alang-alang ade kat bumi cter 'ayat-ayat cinta' ni...


pastu tiba2 ade classmate laki aku lalu....*nama dirahsiakan...

kayla: dah2, kalau laki tak hensem lalu, tutup lagu....

sila2 la try... =D

Comments

Liana said…
salam..

aish adikku ni..macam sengal je post ni.. heheh. =P

><
drift queen said…
w'slm...

sbb ikut kakak kot...hehehe...nak try ke?
L C said…
This comment has been removed by the author.
Liana said…
astaghfirullahaladzim.. sejak bila akak buat camni cik adik sayang oi~~ hana kot ada tabiat ni.. haha =P

memain je lah syg.. post hana selalu comel2.. x cam kak.. dull, dry, plain, and boring.. adoii..

syg fillah!

<3

ps: td akak silap guna account lain..=.="
Liana said…
and no.. akak x try cara hana.. xde masa kot nak pandang2.. haha.. ><
drift queen said…
nak kate post adik comel sbb ikut kakak dy yg comel kew...huhu..

ooo..cara ni buat bler trgerak hati nak buang masa atau ingin mengisi mse lapang je..mmg la..kak liana slalu bz je..
Liana said…
oh ya, slmt kembali ke sekolah..=P
rafidahfarhana said…
sumpah sengalll!!
aku nak try :P

Popular posts from this blog

Finally

jawap soalan, *PIANO*

nurul nabihah bt zakaria~~