devil vs angel....


kalau kita hadapi situasi macam ni nak buat apa?

andai kata la kan, ade orang buat hal dengan kita, huhu...dah la dia yang mulakan...kita nak mengalah ke or pertahankan hak kita...sedangkan memang terang-terang la tu hak kita...

kalau ade orang buat hal macam ni kan...rasa macam nak tempah 1 kubur je untuk dia...tolong la jangan selfish, tak baik ambik hak orang lain..sekecil2 zarah atom sekalipun, Allah tetap nampak...so, besenya kalau berhadapan dengan orang macam ni...huhu... 3 words for you...*kirim salam la aku nak cakap 'i love you'*... 'jangan cari pasal' because, once aku bukak mulut, memang pedas.... klau aku nak buat sesuatu tu, aku akan buat...and jangan paksa aku buat luar dari jangkaan orang...
bila orang tu sakit hati, hambik ko!! rse la macam mana orang lain sakit hati masa tu....

'Revenge is a confession of pain'...yup!! but...but...'an eye for an eye would make the whole world blind'.....'There is no revenge so complete as forgiveness'...wah3x...ayat2 ni bunyi macam senang je kan...but.....SUSSSSAAAAHHHH!!! but how? sebab ni melibatkan hak kita...kita dah pertahankan dah, dah tak boleh...isytihar perang macam kat perenggan atas tu? jom!! bg dy perintah berkurung...huhu...kalau kita buat baik pun, dia akan sedar ke kesalahan dia?

bila berhadapan dengan masalah macam ni, rasa macam nak nangis je! nak buat cam mne ni? nak guna cara devil ke angel?

Comments

Liana said…
cara angel sayang.. =)

love and miss u always.

btw, tukar template blog ke? suka jugak lah warna ni! =)

<3<3<3

tlg doakan akak ya.. huhu.. sedih byk kerja dahlah susah and time consuming sgt2.. wish i am in mas with you darling.. esk esk.. btw, dpt x sms to your malaysian cell?
drift queen said…
hewww.....

love n miss u too!!

hana faham, selalu bc blog kak liana, kak liana dah la duduk jauh n susah plak tu..xpe2...

aja aja! fighting!!!

*oh ya, lpe nk bgtau kak liana, hana dh tukar no...hehe sorry~~
Liana said…
mangkuk nya hana x bagitau.. esk esk.. merajuk..

=P
Liana said…
btw, nak balik dah? cepatnya.. such a sudden call to go back huh.. x inform in advance sgt kan.. hmm..

happy packing and have a safe journey MY DARLING..ALWAYS!

love fillah

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*