mari tengok youtube!!

yeeaaa...baru tadi membuang masa di youtube, nope...nope..mesti ramai orang fikir ak tengok cter korea...tapi kali ni tengok video2 orang bese2 tapi gempak kat youtube......



anwar hadi!!! huhu...videos dy ade mesej sendiri..and i adore ur accent nak2 bila dia campur dengan loghat utara...nicee~~

ni video yang plg ak x larat nak gelak... matluhfi...



the latest one...



loghat utara dy...hahaha!! lawak2.. oh, lupa nak bagitau..adik dia satu universiti n satu batch ngan ak...hmm..dah name pun adik-beradik kan, so, dyorang lebih korg sama je...tapi BADLY, abang dia tak satu uni, kat australia...

ni adik dia..nama glamour: Lah



ni pasal sorang budak cute mute ni...eeeiiii, kalau aku ade anak teruna, confirm ak amik Maddi Jean ni jadi menantu... dah 18 belas tahun nanti bagitau ye.. *Ana, ko jangan ngarut..lempang nak?* tak naakk~~

Comments

Liana said…
adik matluhfi study kat uni hana?

nape lak, "badly, abg dia x satu uni?" why badly??
drift queen said…
hehe...yup!! kteorg satu batch..

ye la 'badly'..dah x blh nk usha..mne tau blh interframe dlm video dy...glamer kt youtube..ngeh2...

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*