ngee~, ngaa~, ngoo~, the interview...

hola!! aiseh, ekin interupptd me while im blogging so i can't write about 'food corner'..simpan dulu topik tu..

hmm...im going for an interview 4 da foundation studies, pharmacy lor...x minat~..so saje je la gatal2 kaki nak prgi..cuba2 cari pengalamn jek...hehehe..about 3 hours ago my mom dah bg 'siren' amaran... 'Ayong, ibu suruh ape tadi?!!', bile die nampak ak dok tercongok depan laptop, brg x packing2 lagi..

amaran tu x urgent lagi..klau die guna word, 'Cik Nurfarhana bt Abu Bakar...ibu suruh..n bla..bla..bla..', paling power skali klau die guna 'Muhammad Farhana...ibu cakap..n bla..bla..bla..' tu mmg tahap last skali la tu, boleh fhm dh consequence klau x bertindak lepas tu...klau waktu kecik2, die selalu 'cast spell' tu sambil pegang tongkat sakti die (rotan la~), tp skrg x main la tongkat2 sakti~

when im not interested in any particular matter, then u can see it from my attitude..
ngee~ (bertuah pnyer anak dara~) ibu selalu bg 'siren' mcm tu sbb die dh masak sgt dah ngan perangai ank dara die ni, (pelupa, suka lengah2, cuai)..ayat popular beliau,'ibu, dah faham sangat dh dengan 'penyakit' kamu tu..'


x berminat sgt nak pergi, tp kawan2 dah suruh..so pergi je la..boleh practise2 nak interview..saya lebih suka bidang yg 'merapatkan silaturrahim' saya dgn calculator..
bukan menyeksakn lagi jiwa raga dan batin ku utk mengingat-ingat (is this a word?)..

Comments

Siti K said…
hoho..
xpe la ana klu xminat pun..
juz give it a try..
bley practice utk interview lain.. hehe..
amik pgalaman je..

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*