bila avatar bertemu...


Salam...

Bila keempat-empat housemates keluar rumah atas alasan meeting, latihan and blablabla, tinggal aku sorang dalam bilik siapkan keje. Ngeh~ Tapi sempat je melalut ke lain..

Sempena BEN X WEEK & BAD WEEK, kiteorang dibahagi ikut rumah ikut elemen, API, AIR, ANGIN, TANAH.. So, kalau baca post budak-budak ni kat Facebook tak heran la kalau aku gelak sorang-sorang. Logo yang putih, suci berseri tapi orang yang buta seni kata gambar tu macam biri-biri..tu rumah aku yang insyaAllah bakal menang. ANGIN!!

Warna kuning, yang aku tak tau mane diorang cilup logo tu. rumah TANAH

Warna merah yang dari jauh macam labah-labah mainan yang korang beli dulu-dulu tu. rumah API

Warna biru yang bajet cool tu AIR..

Bila terbahagi kepada rumah ni banyak kelebihan, antaranya~

Boleh carik pasal tanpa rasa bersalah di status atau wall orang lain..

Boleh condemn rumah lain secara terang-terangan. LOL!!!Komen Jie tak boleh bla. 'terbang la naik angin pi kelas, jangan pijak TANAH'. LOL!! =D haha!!

Kapten TANAH kena explain kat parents... LOL!!! =D

Yang ni tak boleh bla, penat-penat aku click. Rupanya link tu just terangkan kelebihan tanah yang ada banyak mineral.. BO0O0O0O!!


Rumah AIR tak banyak 'cari pasal' macam.......TANAH! Bo0o0o0o!! rupanya baru aku tau kapten diorang pesan.. 'kite assobiyah, assobiyah jugak tapi jangan cari pasal ngan orang' helemaakkk~~ =P

Ketika aku tulis post ni. Syakiey tengah praktis masak untuk pertandingan 'Cooking Show', Kayla tak balik-balik sejak praktis futsal, Syida yang baru dapat rest arini. dan Timah tengah lilin kain untuk game 'Mission X'.

Muahaha!! gua jadi AJK Outdoor der~ gua buat game ala-ala RUNNING MAN!! Esok gua guna SELURUH kawasan Hadiqah Al-Azhar, memang nak kasi korang penat pun~~ *majulah pembuangan lemak untuk badan!! Gua round Hadiqah sampai maghrib semata-mata nak cari 'spot' yang baaiikkk punyer nak kasi sorok itu barang. Gary Game pun ade..bhaha!!

Tapi, tadi aku dengar rumah TANAH ade 'strategi' lain~ Haih..masalah betul kalau orang yang dah khatam tv shows ni. Ade plak yang 'study' tv shows ni..

Lusa gua ada rounders, futsal dan frisbee...chow!!

Comments

... said…
kak liana rindu kat hanaaaaaaaaaaaa.. uwaaaaaaaa.. ='(
harherron said…
pre-mision X...hehe

Popular posts from this blog

Finally

jawap soalan, *PIANO*

nurul nabihah bt zakaria~~