ponteng? or TERponteng?



location--->lecturer theatre -anatomy class

miss izzati: next question...farhana..
*kelas senyap mcm br lps kna bom

miss izzati: where is farhana?! why is she absent?!!

msing2 senyap lg, geng ak dh predict dh ak wat hal

********************
*kolej cemara, bilik 2306- cik farhana tgh wat kuak lentang ats katil- sigh~ bom meletup pn x sedar kot.

ini lah yg brlaku smasa kelas anatomy yg ak ingat pkul 10 rupa2nya pkul 8!!!! mangkuk hayun kuasa dua.. asbestos de cranial fossa tul!!!

sejahat2 ak gi hanguskan bunga orkid nenek ak yg die jg bertahun2 tu dgn bunga api, ak x sampai hati tau nk ponteng kelas, prnh nangis kot sbb trlepas tuisyen..
ini kelas ANATOMY, Miss Izzati plak tu!! mmg gali kubur sndri la klau ak cari pasal..dah la melibatkn tulang2 yg menyeksakn jiwa dan raga ak utk dihafal..lg la ak x sanggup nk ponteng..

mcm mne la ko boleh salah tgk jadual farhana!!!!! ssseeeennnnggggaaaallllll !!!!!
mlm sebelum tu...ak tido pkul 5 pagi, sbb wat research psl microscope n utk assignment, assignment ak brgilir tunggu turn utk disiapkan..dah la mlm sblum tu ak tido pkul 5 gak..study sbb takut quiz physio, dah spesies burung hantu dh gaya..

*next! farhana, sila wat wasiat dulu ya..*

so, ape yg ak wat? nak tipu kata ak ade urusan keluarga ke? or terus terang je? kata ak trlupa...takut je klau2 keadaan jd cm periuk api meletup.. memandangkn ni melibatkan cikgu / org yg menyampaikn ilmu kt kita, x berkat lah kan klau kte cari psl..lg bengap la ak nk hafal tulang2 tu klau ak tipu die..so, HONESTY IS THE BEST POLICY!!!

so, ak pun hantar la msg ke Miss Izzati, nk tekan butang 'send' tu pn roommate ak yg tolong...cccuuuaaaakkkk siot..then, slps itu...baginda reply dgn 2 huruf, 'ok'...lega la rase...hmm...kawan2 ak plak, berguling diorg gelakkan ak. mcm mne korg boleh gelak sedangkn ak rse mcm lembu tgh tunggu turn nk kna sembelih..

*utk kwn2 ak yg tolong coverkan ak..thanks!! i lap u..



Comments

Anonymous said…
hahah...
len kali pakai spek lagi tebal...
jgn slah tgk..hahahha
-acai-
drift queen said…
nape x kata pkai kanta pmbesar tu je.. =P
Anonymous said…
jgn gne kanta pembesar..
nanti terbakar lak jadual tue..hahaha
drift queen said…
LOL!! mcm la sy tinggal kat planet marikh..
Anonymous said…
yelaa..
kanta kan fungsi die utk fokuskn..
nanti awak gne mende tu kalu ade chya matahari terbakar laaa...
xblaja ae??
-acai-
drift queen said…
sarkastikus pnyer ayat~

mmg ler, tapi sy tgk jadual tu dlm bilik, xde cahaya utk difokuskn pn..so xde reason la nape krtas tu msti trbakar..

problematik tul klau ckp ngan dak engineerig nih..

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*