random talk~ sudip 90 degree~~

dah lame tak tulis post baru..salahkan exam! salahkan exam!! aku belek2 gambar dan ternampak gambar ni..

perkara ni brlaku mase turn aku masak..asal turn aku masak je, ade benda tak kena..letak tangan ke dada and cakap..'ni lah dugaan untul jadi chef terhandal'..*ceh..ceh! tak habis2 nak syok sendiri..

tapi bukan aku yang buat...haa~ tanye la antara 3 orang lagi tu...kejadian ni terjadi masa turn housemate aku masak ae..kisahnya bermula selepas solat maghrib dan kami terbau plastik terbakar..yeah! ni lah hasilnya tuan-tuan dan puan-puan, perfect timing! perfect degree! keesokan harinya aku terpaksa memasak ngan sudip ni...

takpe takpe..nanti biler dah tua ade modal nak citer kat cucu-cucu.. 'nenek dulu memasak guna sudip 90 degree boleh je, korang yang guna sudip 180 degree ni kalau tak reti masak jugak tak tau lah nenek nak kate ape' tapi kalau cucu aku mewarisi sifat aku, insyaAllah la dia akan jawab.. 'nenek masuk dapur, bawak sekali protractor ke~~~' FINE! ni lah cucu-cucu zaman sekarang...

Comments

ekmal said…
leh jual sudip 90 degree ni..hahaha
drift queen said…
limited edition...mne blh~

Popular posts from this blog

Finally

jawap soalan, *PIANO*

nurul nabihah bt zakaria~~