cara hilangkan stress masa hari exam~~

salam,

cara ni digunakan masa exam physiology, subjek yang palinggggggggg.......*faham2 je la

masa nak cari meja sendiri, bayangkan konon-konon tengah atas runway, jalan dengan penuh confident, straight muka paras 90 darjah, horse-walk, cat-walk duck-walk, suka ati korang la..jadi cam ala-ala model la konon..lepas tu ada la kawan yang menyapa..'huish~~ ana~~~' lepas dah jumpa meja, duduk ala-ala cam princess princess Mia dalam Princess Diaries..lepas dah duduk, gelakkan diri sendiri...gedik nak mampus!! hahaha!!

kalau malu, buat secara berjemaah, nak buat secara berkumpulan, kumpul 4 orang (boleh wat dengan housemates)..lepas tu, masuk sebaris 4 orang..jalan kat tengah-tengah..pendek citer, buat ala-ala F4 dalam citer Boys Over Flowers tu...kalau nak bagi hot lagi, pasang lagu 'almost paradise' Boys Over Flowers OST...muahaha!!! sure gempak..*kalau berani

p/s: sebarang feedback yang korang dapat lepas buat ni, tanggung sendiri
kak ct boleh try~~

Comments

Siti K said…
ana, akk dpt bayang klu jalan plus ade background lgu almost paradise tu. mmg konfem semangat habis. nak exam pun xsabar agaknye, hihi.
btw, akk xpnah cuba lg lah kan. klu jatuh or trsalah tmpat tibe2 cm malu sgt la plak. hehe.

study well~
drift queen said…
kte kna manfaatkan saiz dewan exam yg besar tu...huhu~~

xpe2, klau jatuh...buat2 x nmpak je..nt practise lg..huhu
Liana said…
dlm keadaan stress2 pun boleh buat camni ke? mantapnya hana.. ni mesti xde anxiety and nervousness tuk exam kan? kalau ada pun, mesti skit je.. no wonder u can do so well mangkuk kecikku.. hehe

<3 fillah
drift queen said…
huhuhu...menipu la klau tak nervous mase exam...paper physiology plak tu...da most toughest subject kot~~

wktu jalan ke meja je blh buat mnda ngarut ni, bler tunggu nk dpt paper...huish, Allah je taw~~

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*