I don't want to be me.

Aku tak nak makan
tak nak minum,
tak nak keluar bilik,
aku cuma nak tidur, tidur, tidur.
covering myself under a blanket, it feels like someone is comforting me,
dah bangun tidur pun, tidur semula.
aku tak tau beza siang / malam
aku tak ingat apa yang aku makan sebelum ni.
aku baru tau harini 13hb
setiap kali aku berjalan ke bilik air, dunia berpusing macam gasing.
aku dah tak practise piano, kelas piano dengan Mrs Tan aku cancel.
aku dah tak melukis,
aku dah tak membaca,
nasib baik badan aku ikut cakap aku, study untuk practical & oral.
itupun terpaksa. tau macam mana? terseksa.
dizzy, dizzy, dizzy.
uruskan diri pun aku malas,
Ayah aku bawak keluar makan tadi,
Ibu aku masuk bilik 2 kali baru aku nak keluar rumah,
Nak habiskan 1 pinggan mee pun seksa,
Apa yang aku rasa sekarang, cuma nak muntahkan semula.
Semua makanan fav, semua dah tak layan.
I don't know why I'm writing this,
I know nothing, and feel nothing. 

Comments

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*