I don't have bad handwriting, I have my own Font.

Salam terutama kepada pengkritik tetap tulisan aku, muna & shidot.


Suatu hari, Muna jeling tajam semasa aku tengah tulis nota. Lecturer kat depan, aku teruskan menulis, buat-buat khusyuk sebab boleh agak Muna nak cakap apa. Akhirnya dia bersuara......-kan aku dah cakap-.

Muna: Ana belajar tulisan sanskrit kat mana?

Rasa nak terjelopok jatuh tergolek biler dengar. Fine muna fine!

Me: Ada la belajar kat kuil mane ntah aritu, nak kite ajarkan ke? Boleh je.

Muna: Takpe la ana, takut tak bersambung sanad nanti.


Tiba giliran shidot,

Shidot: Ana, ni kalau Dr panggil ko semula, sebab tulisan ko buruk sangat ko nak jawab ape?

Aku rasa aku nak jawab, 'Doctor, I don't have bad handwriting, I have my own Font'

That's how I define self-confidence.





Comments

Popular posts from this blog

Finally

jawap soalan, *PIANO*

nurul nabihah bt zakaria~~