Xie xie ni.





Salam..

Lepas kelas Anatomy, ade orang cuit dari belakang.. hulur 1 gulung kertas lukisan berserta dengan surat..dan paling penting..COKLAT!!

Dan...orang itu adalah Secret Admirer!!! *jaw dropping..


Tak...tak..tipu je...tu kawan aku la.......Dhuha zaini!


Dia lebih faham apa yang aku rasa kot, sebab kteorang pernah lalui bersama..

Selepas program C.O.O.L, aku hulurkan dia buku nota aku,

'tulis something please'
'tak nak la, tak tau nak tulis apa'

Tak tau nak tulis apa.... ceh! padahal the next morning, aku dapat 3 in 1, dah macam shampoo..lukisan yang ade ucapan tu boleh tampal kat dinding.. =D coklat untuk penghasilan serotonin. Speechless, yup!


'Takpe kalau orang lain tak yakin dengan awak, tapi jangan sampai awak tak yakin pada diri sendiri'

yang....yang....bagi aku susah. Dan cikgu piano aku dah start kenal perangai aku ni..lol!

cikgu piano: 'If you want something, go get it'

dia siap tulis sebesar-besar buku muzik aku lagi. =D

Comments

Popular posts from this blog

Finally

jawap soalan, *PIANO*

nurul nabihah bt zakaria~~