To Miss Tasneem

*khas untuk orang yang baru 22 tahun & bakal final exam lagi 10 days*

Salam,

Firstly aku tulis kat sini sebab mobile internet aku dah nak habis, and because it's weekend yaw! *my guilty please me time*

Rasanya aku orang last wish belated birthday ko. hewhewhew. berzaman kau jah. Sweet 22 baby, may you have great future ahead. Please please please live your life without fear. Go beyond the border as you have your own potential. To be afraid what comes to you, is a waste. (Berterabur grammar, ko paham la kan main point nye)

Sebagai hadiah, aku suruh hrithik roshan kasi ni kat ko.



Dilon me tum Apni Betaabiyan leke chal rahe ho,
To zinda ho tum.
Nazar me khwaabon ki bijliyan leke chal rahe ho,
To zinda ho tum.
Hawa ke Jhokon ke jaise aazad rehno seekho Tum,
Ek dariya ke jaise lehron mein behna seekho Tum.
Har ek lamhe se tum milo khole apni Baahein,
Har ek pal ek naya sama dekhe Nigahein.
Jo apni ankhon mein hairanian leke chal rahe ho,
To zinda ho tum.
Dilon mein tum apni betabian leke chal rahe ho,
To zinda ho tum.
If You are moving with an Eagerness in Your Heart,
Then You are Alive.
IF you possess the Lightening of Dreams in your eyes,
Then You are Alive.

Learn to Live Freely like the Gusts of Wind does,
Learn to Flow in Waves Like a River does.
Meet every Moment with Open Arms Always in your Life,
Every Moment a new Weather should be seen by these Eyes.

If You are moving with a Bewilderment in your Eyes,
Then You are Alive..
If You are moving with an Eagerness in Your Heart,
Then You are Alive.
Dari ape yang ko cerita kat aku sepanjang ko berkawan dengan aku. Your past especially, aku rasa aku tak bosan nak ingatkan ko yang..
Kau takde sebab untuk mengaku kalah. 
Sebab ko dah lalui lebih dari ape orang sekeliling ko lalui, dan ko dah pass ujian2 tu.
Your life story is unique for Allah has created it specially for you. Because you have THAT strength. 

Nampaknya terlalu banyak hrithik roshan menyumbang dalam post ni. =.= Nak buat camne dah dia inspire aku. hehehehe...

Tak kisah la apa-apa pun yang ko tengah buat sekarang dan di masa hadapan. Don't think too much.
JUST DO IT!


Comments

Popular posts from this blog

Finally

nurul nabihah bt zakaria~~

jawap soalan, *PIANO*